Kom jij ook? ‘In gesprek met…’ event 18 juni in Cuijk

Het eerstvolgende ‘In gesprek met…’ event is op 18 juni in Cuijk (Noord-Brabant). We organiseren dit om samen in dialoog te kunnen gaan – omdat we geloven dat om met elkaar te kunnen ondernemen én groeien intensieve samenwerking nodig is.

We vinden het belangrijk om kennis en ervaring uit te wisselen en met elkaar bij te praten. Ook zijn er gesprekssessies waarin thema’s centraal staan die kunnen helpen om nog meer uit je onderneming en het platform te halen.

Eerdere edities van het event

We organiseren deze reeks ‘In gesprek met…’ events een aantal keer per jaar, op verschillende locaties. Zo waren er eerder dit jaar ‘In gesprek met…’ events in Amsterdam en Utrecht. In juni organiseren we deze editie in Cuijk en is er ook een in Antwerpen, voor onze Belgische partners.

Benieuwd hoe deze events eruit zien? Klik hier voor een sfeerimpressie en verslag van het ‘In gesprek met’ event van 16 april in Utrecht.

Programma

Op dinsdag 18 juni starten we om 16:00 uur bij Inspyrium in Cuijk, met een plenaire opening. Daarna zijn er drie rondes met tafelsessies. De thema’s voor deze tafelgesprekken volgen nog. Tussen de sessies door kun je genieten van een heerlijk diner en om 21:00 uur sluiten we de dag samen af met een netwerkborrel.

Wil je dit ‘In gesprek met…’ event niet missen? Klik dan op de button hieronder en geef je interesse door. Zorg dat je op tijd bent, er is namelijk plek voor 100 partners en maximaal twee personen per bedrijf. Kom je samen? Schrijf je dan allebei afzonderlijk in.