Onderwerpen die aan bod kwamen bij het Partnerevent

Tijdens het partnerevent op 11 september ontvingen we veel vragen van de aanwezigen. Om iedereen van een zo goed mogelijk antwoord te voorzien, hebben we de belangrijkste onderwerpen gecategoriseerd waarover de vragen gingen. Op deze pagina vind je de belangrijkste thema’s en een verwijzing naar meer uitgebreide informatie over deze onderwerpen. Mochten je vragen hiermee toch nog niet beantwoord zijn, neem dan contact op met Partner Service, want we helpen je graag verder.

 • Veel vragen tijdens het event gingen over de ontwikkelingen binnen de Logistiek via bol.com. Meer informatie hierover vind je op de Logistiek via bol.com pagina’s op het Partner Platform.

  Praktische informatie Logistiek via bol.com

  Belangrijke informatie voor de feestdagen

  Belangrijke informatie omtrent je voorraad

   

   

 • Bol.com is een belangrijke speler op de Nederlandse en Belgische markt. Dat brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Daarom doet bol.com veel op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Meer informatie hierover vind je op onze website.

  Informatie over duurzaamheid en MVO bij bol.com

   

 • Promoties zijn een krachtig middel om via het bol.com platform je omzet te vergroten. Om hiervoor te kunnen worden geselecteerd dien je aan bepaalde voorwoorden te voldoen. Via onderstaande link vind je hierover meer informatie.

  Informatie over deelname aan promoties

   

 • Bol.com is de winkel van ons allemaal – van Nederland en België, van jong en oud, van singles tot gezinnen. En dat zijn we ook zeker tijdens de feestdagen. Dit is immers de periode waarin ons gezamenlijke assortiment veelal als warme broodjes over de toonbank vliegt. Daarom helpen we je graag met een optimale voorbereiding op deze periode!

  Bereid je optimaal voor op de feestdagenperiode

   

 • Zoals je weet gaat bol.com in 2020 haar activiteiten uitbreiden naar Wallonië. Dit kan mooie kansen met zich meebrengen, maar we kunnen ons voorstellen dat je hierover ook praktische vragen hebt. De antwoorden op meest gestelde vragen vind je in de Q&A over dit onderwerp op het Partner Platform.

  Informatie over uitbreiding naar Wallonië.