Overzicht ontbrekend assortiment

Verkoopkansen door nieuwe artikelen

In ons gezamenlijke assortiment van inmiddels meer dan twintig miljoen artikelen ontbreekt er nog altijd aanbod. Er zijn namelijk artikelen waarop wel gezocht wordt door onze gezamenlijke klanten en die zij niet kunnen vinden via ons winkelplatform. Dit ontbrekende assortiment – de zogeheten white spots – vind je hier.

In onderstaande lijst zie je naar welke artikelen vraag is; dit is uitsluitend assortiment met een hoge verkooppotentie. Wel is dit voor enkele artikelen in de lijst seizoensgebonden.

Onderstaande lijst is bijgewerkt op 19 mei 2020 en bevat voor het eerst ook white spots voor de verkoop in Franstalig België. Aan het einde van deze zomer breidt bol.com namelijk uit naar Franstalig België. Dit betekent een nog grotere klantengroep en dus ook nieuwe verkoopkansen voor jou! Hier lees je er meer over.

Wil je alvast Franstalige productinformatie toevoegen in je verkoopaccount? Het is nog niet mogelijk dit zelf te doen. Heb je al een Franse vertaling van je productinformatie en wil je deze alvast in je verkoopaccount toevoegen? Mail deze dan naar meertalig@bol.com, dan zetten we dit voor je klaar in je verkoopaccount.

Wil je ook over de grens verkopen? Kijk dan op deze pagina. Je kunt de lijsten ook downloaden in Excel:

Wil je ook over de grens verkopen? Kijk dan op deze pagina. Je kunt de lijsten ook downloaden in Excel:

Wil je ook over de grens verkopen? Kijk dan op deze pagina. Je kunt de lijsten ook downloaden in Excel:

Deze lijst is opgesteld in de maanden februari tot en met april 2020. Het kan voorkomen dat het genoemde aanbod inmiddels al door partners is toegevoegd. Ook biedt bol.com geen garantie op verkoopsucces bij deze artikelen. Bol.com denkt dat dit een goede toevoeging is op het assortiment omdat/en dat klanten daarin geïnteresseerd zijn. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zodra er nieuwe artikelen waar klanten naar zoeken bekend zijn wordt de lijst opnieuw bijgewerkt.

* Deze white spots zijn artikelen voor de Franstalig Belgische markt. Ofwel: artikelen met Franstalige tekst op de verpakking en waar nodig een handleiding, veiligheidsinstructie en merkrechten geschikt voor deze markt.
** Dit merk wordt al wel verkocht via bol.com, echter gaat het hier specifiek om artikelen voor de Franstalig Belgische markt.

Veelgestelde vragen

  • Het doel is om partners de kans te geven om het ontbrekende assortiment in te vullen en zo het netwerken van partners beter te benutten. Vanuit het platform weten we waar de groeikansen liggen en deze kansen willen we graag met je delen, zodat je ervan kunt profiteren. Wanneer jij deze ‘gaten’ in het assortiment vult kun je meer omzet behalen én wordt het aanbod van het platform sterker, want dan zijn we de klant samen nog beter van dienst.

  • Deze informatie wordt met alle partners gedeeld, dus iedere partner kan deze artikelen gaan aanbieden en er zijn voordeel mee doen. Het is niet mogelijk om hierin exclusiviteit te krijgen, ook niet wanneer je de eerste partner bent die het aanbod invult.

  • Helaas is het niet mogelijk een concrete omzetverwachting te geven voor deze artikelen. Het is enkel bekend dat klanten ernaar op zoek zijn.