E-learnings

Tips voor goede service

In het streven naar de beste klantenservice vinden we het belangrijk om van elkaar te blijven leren. Daarom delen we graag kennis, inzicht en data die hier aan bijdragen – en meer. Om je echt te helpen bij het verlenen van betere service, is er namelijk een aantal e-learnings ontwikkeld.

In de e-learnings vind je onder andere tips voor het voeren van servicegerichte telefoongesprekken, het opstellen van een klantvriendelijke mail en het voorkomen van vragen. Daarnaast helpt het je ook verschillende klanttypen te herkennen en krijg je meer informatie over goede service.

Pilot

De e-learnings maken onderdeel uit van een pilot. Heb je interesse in de e-learnings en wil je ook deelnemen aan de pilot? Mail voor meer informatie naar servicedoorpartners@bol.com.

Hoe werkt het?

De e-learnings volg je via het platform Studytube. Zodra je bent ingelogd kun je bij iedere e-learning zien hoe lang deze duurt en een korte samenvatting van de inhoud lezen. Je kunt zelf kiezen wanneer en welke e-learnings je wil volgen. Klik op onderstaande link om direct naar Studytube te gaan*:

*Door op de link te klikken ga je ermee akkoord dat Studytube en bol.com jouw bedrijfse-mailadres verwerken ter evaluatie van het gebruik van het learningplatform Studytube.

Feedback

Zijn er zaken onduidelijk, heb je extra wensen of zou je het graag anders willen zien? Jouw feedback helpt enorm om je optimaal te kunnen ondersteunen. We horen daarom graag van je via servicedoorpartners@bol.com.