Accountinstellingen in het verkoopaccount

Je gegevens beheren in je verkoopaccount

Wanneer je gaat verkopen via bol.com vul je als eerste stap je gegevens in, zodat we weten waar we je kunnen bereiken en uitbetalen. Op deze pagina zie je hoe je deze gegevens invult en beheert. En mocht je juist willen stoppen met verkopen via bol.com, dan lees je hier ook meer over het opheffen van je verkoopaccount.

In je verkoopaccount kun je verschillende gegevens toevoegen, namelijk je:

 • contactgegevens
 • bedrijfsgegevens
 • medewerkers
 • financiële gegevens
 • 1. Ga naar instellingen

  Klik in je verkoopaccount rechtsboven op je bedrijfsnaam en kies voor ‘Instellingen’. Vervolgens kun je in het onderdeel ‘Account’ je gegevens beheren.

  2. Vul je contactgegevens in

  Onder ‘Contact’ vul je de naam in van degene die verantwoordelijk is voor het verkoopaccount en de contactpersoon is voor bol.com. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor bol.com. Ook vul je hier de gegevens in waarmee we je schriftelijk kunnen bereiken.

  3. Vul je bedrijfsgegevens in

  Onder ‘Bedrijf’ vul je je bedrijfsnaam in. Je KvK- en/of btw-nummer zijn hier al voorgeprogrammeerd en kun je wijzigen door te bellen naar Partnerservice.

  4. Voeg eventueel medewerkers toe

  Onder ‘Medewerkers’ kun je, aan de hand van een e-mailadres, medewerkers machtigen om te kunnen werken in jouw verkoopaccount. Let wel: zij krijgen hiermee alleen toegang tot het onderdeel ‘Klantcontact’.

  5. Check je financiële gegevens

  Onder ‘Financieel’ vind je het rekeningnummer dat bij ons bekend is en waarop je uitbetaald wordt. Wil je dit rekeningnummer wijzigen? Neem dan contact op met Partnerservice.

Mijn verkoopaccount sluiten

Wil je stoppen met verkopen via bol.com? Neem dan contact op met Partnerservice en geef aan dat je je verkoopaccount wil sluiten.

Tip!

Het kan handig zijn om je account eerst tijdelijk te sluiten in verband met lopende bestellingen en de retourtermijn van 30 dagen.

Veelgestelde vragen

 • Je verkoopaccount is gekoppeld aan je koopaccount. Wil je het wachtwoord van je verkoopaccount veranderen, dan doe je dit door het wachtwoord van je koopaccount te wijzigen. Dat werkt zo:

  1. Log in in je koopaccount, via bol.com.
  2. Kies in je ‘Accountoverzicht’ onder ‘Gegevens & instellingen’ voor ‘Wachtwoord wijzigen’.
  3. Voer je huidige en nieuwe wachtwoord in en klik op ‘Aanpassen’.
 • Je kunt je adres gemakkelijk aanpassen door in je verkoopaccount achtereenvolgens naar ‘Instellingen’, ‘Account’ en ‘Contact’ te gaan. Je kunt hiervoor ook het stappenplan op deze pagina aanhouden. Wil je je retouradres wijzigen? Dat doe je ook in je verkoopaccount, via ‘Instellingen’, ‘Mijn Winkel’, ‘Retouren’ en tot slot ‘Retouradres’.

 • Wanneer je het rekeningnummer waarop je uitbetaald wordt wil wijzigen in je verkoopaccount, kun je contact opnemen met Partnerservice. Zij kunnen dit voor jou aanpassen.