Bol.com opent kantoor speciaal voor partners in België

Goed nieuws voor Belgische partners! Er komt een bijkantoor in Antwerpen, dat geheel in het teken zal staan van de samenwerking met onze lokale partners. Dit kantoor opent naar verwachting in mei en hier zullen collega’s ondernemers ondersteunen en adviseren bij het verkopen van hun assortiment via het winkelplatform.

Inmiddels is bijna één op de twee verkochte pakketjes afkomstig van onze partners – waaronder ook veel Belgen zijn. We verwachten dat dit aantal in de toekomst verder zal toenemen en daarom is het tijd voor deze stap. Voor het bijkantoor van bol.com, op een nader te bepalen locatie in Antwerpen, gaan we op zoek naar extra Belgische collega’s die partners willen helpen om hun groei te maximaliseren.

Sacha Buyck, manager België bij bol.com (foto), vertelt: ‘Bij bol.com winkelen inmiddels 2 miljoen Belgische consumenten. We willen hen zo goed mogelijk bedienen. En dat doen we graag samen met lokale spelers, want we geloven dat de samenwerking de sleutel is tot tevreden klanten. Er werken reeds tientallen Belgen bij bol.com, maar vanuit de locatie in Antwerpen staan we nog korter bij winkeliers en handelaars. Belangrijk vinden we in deze samenwerking dat we vooral kennis delen en van elkaar kunnen leren. Op die manier kunnen we de klant zo goed mogelijk van dienst zijn en dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Samen vormen we een relevante winkel voor miljoenen klanten in België en Nederland die ook bij onze partners winkelen.’