De feestdagenperiode is begonnen!

Bol.com is de winkel van ons allemaal – van Nederland en België, van jong en oud, van singles tot gezinnen. En dat zijn we ook zeker tijdens de feestdagen. Dit is immers de periode waarin ons gezamenlijke assortiment veelal als warme broodjes over de toonbank vliegt. Daarom helpen we je graag met een optimale voorbereiding op deze periode!

Voor jou als partner is het namelijk belangrijk dat je je goed voorbereid op deze tijd. En natuurlijk ook voor de klant, die zijn (laatstemoment)bestellingen graag netjes en op tijd ontvangt. Deze uitdaging wordt steeds groter, want de e-commercemarkt groeit nog elk jaar.

Betrouwbaarheid en relevantie zijn daarom het uitgangspunt in deze periode. We nemen je graag mee in wat de verschillende feestdagen bij bol.com inhouden, wat de doelgroepen zijn en welke inzichten je verder helpen. Dit soort informatie en meer vind je op deze pagina, die de komende tijd nog verder aangevuld zal worden. Goed om in de gaten te houden dus!

Maak je gebruik van Logistiek via bol.com?

Samen gaan we voor geslaagde feestdagen

Als we het over de feestdagen hebben, onderscheiden we vier grote retail momenten. Deze vier momenten worden ook ondersteund door onze diverse services, campagnes die zijn gericht op het bieden van inspiratie en het stimuleren van onze gezamenlijke sales. Hieronder lees je wat dit per feestmoment betekent.

 • Singlesday (11 november)
  Singlesday wordt een steeds bekender fenomeen in Nederland en België en is een dag die draait om het verwennen van… jezelf! Met een mooi, luxe cadeau bijvoorbeeld. Voorgaande jaren richtten we ons hierbij vooral op vrouwen en lifestyle assortiment, dit jaar wordt de campagne breder en ligt de focus op toegankelijke, luxe artikelen voor een lage prijs, voor iedereen.

  Black Friday (29 november)
  Overgewaaid vanuit Amerika, is de gekte rondom Black Friday inmiddels ook in Nederland en België compleet. Hier wordt deze laatste vrijdag van november vaak ook gezien als de start voor het inkopen van kerstcadeaus – er gaan namelijk veel artikelen in de uitverkoop. Omdat Black Friday dit jaar op 29 november en dus kort voor Sinterklaas valt, smeren we de Black Friday drukte uit over meerdere dagen. Alsnog zal de verkoopdrukte – en voor de postbezorgers ook de leverdrukte – in deze en de volgende week erg hoog zijn; goed om daar alvast rekening mee te houden.

  Sinterklaas (5 december)
  Sinterklaas is natuurlijk het grootste kinderfeest, al vieren de volwassenen in Nederland dit vrolijk mee. En wanneer de goedheiligman op 16 november weer voet aan wal zet in beide landen, hebben alle kindjes hun verlanglijstje klaar. De ervaring leert dat de inkopen echter al vanaf eind oktober beginnen, met eerst focus op schoen- en kindercadeaus en later (in Nederland) ook op cadeaus voor volwassenen. In de laatste week voor pakjesavond zijn er nog veel laatstemoment bestellingen te verwachten.

  Kerst (25-26 december)
  Dit is het feest van gezellig samenzijn met vrienden en familie, van met elkaar eten en cadeaus geven. En ieder jaar lijkt dit grootster aangepakt te worden. Zo neemt tegelijk met de komst van Sinterklaas, ook de druk op het kopen van kerstcadeaus toe. De echte piek zal begin december ontstaan, al blijven klanten tot op het laatste moment benodigdheden en cadeautjes kopen voor het diner, het kerstspel of voor onder de boom. In België raakt men over het algemeen zelfs al eerder in de kerstsferen, dus voor de Belgische klanten starten de kerstinkopen vaak ook al wat sneller.

 • Om goed voorbereid de komende feestdagenperiode in te gaan en ook in die drukke tijd klanten in hun vraag te kunnen voorzien, is het belangrijk je voorraad en capaciteit op orde te hebben. Het maken van een inschatting van je verkopen tijdens de feestdagen kan je daar goed bij helpen. Op deze pagina lees je acht tips om je voorraad voor te bereiden op de feestdagen.

 • Goed nieuws! Er wordt hard gewerkt om partners meer mogelijkheden te bieden op het gebied van promoties. In je verkoopaccount kun je zien of je op dit moment al mee kunt doen aan een promotie en met welk assortiment. Op deze pagina vind je meer informatie over de ontwikkelingen rondom deelname aan promoties en welke spelregels hierbij horen.

Tip!

Tijdens de Polish Night zijn er nog meer handige inzichten en tips gedeeld om zorgeloos de feestdagen door te komen. Hier vind je alle info terug!

Meer omzet door inzicht in het gedrag van je klanten

Een van de belangrijkste kenmerken van succesvolle ondernemers is de wil om altijd te blijven groeien. Wij begrijpen dat en helpen je daarom graag bij het verhogen van de omzet via bol.com. Dat begint met het goed begrijpen van je klanten.

 • Sinds kort zijn conversie en klantbezoek inzichtelijk in je verkoopaccount. Dat betekent dat je kunt inzien hoeveel klanten je aanbod bekijken en wat de gemiddelde conversie is door de tijd heen. Deze data maakt het mogelijk om je aanbod verder te optimaliseren, zodat je meer bezoekers krijgt én meer verkoopt.

   

 • Inzichten in conversie en klantbezoek kunnen je helpen bij het vergroten van je omzet. Stap 1 daarvoor, is het optimaliseren van je aanbod. Daar helpen we je graag bij! We hebben daarom een handzaam stappenplan gemaakt, dat je hierbij stap voor stap helpt. Partners die hier al mee aan de slag zijn gegaan hebben een omzetgroei bewerkstelligt van 20 tot 30%!

 • De feestdagen zijn niet voor alle klanten hetzelfde – hier lees je een aantal van de grootste verschillen.

  • Vooral vrouwen kopen tijdens Singles’ Day.
  • Black Friday trekt ieder jaar weer meer klanten – en dat zijn vooral mannen.
  • Voor klanten in Nederland is het op 5 december Sinterklaasavond, dat wordt gevierd met cadeautjes in de jutezak en pepernoten.
  • Belgen vieren Sinterklaas op 6 december en dat in de ochtend, met cadeautjes en snoepgoed.Belgen zetten over het algemeen één keer hun schoen; in de avond van 5 op 6 december.
  • Nederlandse kinderen zetten vaker hun schoen zodra Sinterklaas eenmaal in het land is.
  • Volwassenen krijgen in België geen sinterklaascadeaus; het is daar echt een kinderfeest.
  • Veel klanten raken al in de kerstsferen in de sinterklaastijd – zo ongeveer vanaf week 48.
  • En dat geldt zeker voor Belgische klanten zonder kinderen; zij houden zich eerder bezig met kerst.
  • In Nederland is Tweede Kerstdag een officiële feestdag – in België niet.
  • Belgische kinderen lezen op nieuwjaarsdag een nieuwjaarsbrief voor hun meter, peter en ouders. Ze krijgen dan vaak een cadeau.
  • Belgen geven elkaar veelal ook cadeautjes met de jaarwisseling.

Bereid je voor op je klantcommunicatie en leveringen

De feestdagenperiode is over het algemeen de drukste periode van het jaar. Onderstaande tips om helpen je bij een optimale voorbereiding  op deze piekperiode.

 • Voor de feestdagenperiode wil je natuurlijk goed voorbereid zijn, ook als het gaat om klantcommunicatie. Tevreden klanten komen terug, bevelen je aan en besteden meer: drie belangrijke redenen om klanten op snelle, deskundige én persoonlijke wijze te woord te staan – of een email te sturen.

  Het uitgangspunt is altijd om klantvragen zoveel mogelijk te voorkomen. En om, als een klant dan toch onverhoopt een vraag heeft, deze snel en servicegericht op te lossen. In de onderstaande tips lees je hoe.

  Kijk naar de veelgestelde vragen
  Download het Excel-overzicht van de klantvragen die je eerder hebt ontvangen. Dit kun je vinden op de prestatiepagina in je verkoopaccount. Hierin kun je zien over welke onderwerpen je vaker vragen ontvangt en of er bijvoorbeeld producten zijn die meer vragen oproepen dan anderen. Hier kun je vervolgens je productinformatie op aanpassen. Ook kun je op basis van deze informatie bijvoorbeeld een standaard email klaarzetten, waarin je een goed antwoord geeft op veelgestelde vragen.

  Maak meerdere gebruikersaccounts aan
  In je verkoopaccount kun je gebruikersaccounts aanmaken voor het beantwoorden van klantvragen. Mocht je extra hulp willen inschakelen van collega’s, familie of vrienden tijdens de feestdagen, kunnen zij met een eigen gebruikersaccount inloggen en klantvragen beantwoorden. Zij zien dan niet alle andere informatie in het verkoopaccount. Informatie over hoe je dit kunt doen, vind je hier.

  Omgaan met klantvragen: een stappenplan

  1. Check je agenda
   Plan iedere dag voldoende tijd voor het beantwoorden van klantvragen.
  2. Vaste tijdstippen
   Vaste momenten voor het beantwoorden van klantvragen inplannen werkt vaak efficiënter dan de hele dag door vragen beantwoorden.
  3. Hulplijnen inzetten
   Schakel tijdig hulp in van collega’s als het drukker wordt; de vragen lopen soms ongemerkt op.
  4. Klantvragenlijst controleren
   Check elke dag je openstaande klantvragen – waar nodig meerdere keren per dag.
  5. Klantvraag sluiten
   Wanneer je een klantvraag beantwoord hebt, kun je de klantvraag sluiten.
  6. Klantvraag open laten staan
   Is de klantvraag nog niet beantwoord? Laat de klantvraag dan openstaan. Check ook de nog openstaande klantvragen elke dag een keer. Hoe meer klantvragen je kunt sluiten, hoe meer tijd je hebt voor andere zaken.
  7. Responstijd
   Houd rekening met de responstijd: je dient een klantvraag binnen één werkdag te beantwoorden. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 9 00 tot en met 17 00.
  8. De kers op de taart: verras je klanten
   Klanten verrassen hoeft helemaal niet ingewikkeld, groots of duur te zijn. Wat dacht je van een handgeschreven kerstkaart meesturen met een bestelling naar een klant? Klanten waarderen een persoonlijk gebaar erg – partners die hier tijd en moeite in stoppen, hebben over het algemeen een hogere klanttevredenheidsscore.

   

  Standaard e-mails
  Klanten stellen een snel, deskundig en persoonlijk antwoord op prijs – ook als zij contact opnemen via e-mail. In het verkoopaccount kun je bij een openstaande klantvraag een standaardbericht invoeren waarmee je vervolgens, met één druk op de knop, efficiënt met klanten kunt communiceren. Vooral bij veelgestelde vragen is het handig om met standaardberichten te werken. Deze standaardberichten kun je zelf schrijven, opslaan en bewerken. Door even te investeren in het opstellen van enkele servicegerichte berichten kan je uiteindelijk een hoop tijd besparen.

  Kun je inspiratie gebruiken voor standaardberichten? Bekijk dan onderstaande voorbeelden.

  Mail Bestelling nog niet ontvangen
  Mail Artikel retourneren
  Mail Retour verwerkt
  Mail BTW factuur

  Benieuwd naar meer tips? Lees dan hier meer over merk-waardige service. Dat is service die voldoet aan drie de elementen: snel, deskundig en persoonlijk.

 • Klanten verwachten hun bestelling op de aangegeven dag, zeker als het gaat om Sinterklaas- of kerstcadeaus. Daarom is het rond deze periode aan te raden om de levertijden goed in de gaten te houden en waar nodig te verruimen. Door te kiezen voor een realistische leverbelofte zorg je niet alleen voor tevreden klanten, het zorgt ook voor minder klantvragen en retouren. Bovendien verhogen goede scores je kans op het koopblok, wat enorme impact kan hebben op je verkoop.

 • In deze periode kan het hard gaan met de bestellingen. Werk je voorraadstanden daarom tijdig bij om annuleringen te voorkomen. Kun je een bestelling onverhoopt toch niet leveren? Informeer de klant dan zo snel mogelijk, zodat hij nog op zoek kan naar een alternatief.

 • Ondanks goede voorbereidingen kan het helaas voorkomen dat vervoerders het zo druk hebben, dat er vertragingen ontstaan. Alleen in extreme gevallen houden we hier rekening mee en worden de servicenormen aangepast. Dit betekent niet dat je niet meer kunt worden aangesproken op de servicenormen. We raden je te alle tijde aan om realistische levertijden te blijven hanteren en je klanten zo goed mogelijk te informeren over eventuele vertragingen. Via je verkoopaccount en het Partnerplatform vind je alle informatie rondom eventuele storingen, vertragingen of aankondigingen met betrekking tot het aanpassen van de servicenormen.

 • Je kunt klantvragen nooit helemaal voorkomen, al zijn er wel tips die je kunnen helpen het aantal retourvragen te verminderen. Meer daarover lees je hieronder:

  • Zorg dat jouw retourinformatie in je verkoopaccount goed is ingevuld, zodat de klant hiervan op de hoogte is.
  • Handel je retouren zo snel mogelijk af. Dit voorkomt heel veel klantvragen.
  • Zorg dat je een goede werkwijze hebt om retouren te verwerken. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.
  • Stuur een klant altijd een bericht wanneer je de retour hebt ontvangen, ook als je hem nog niet direct kunt verwerken.
  • Zorg voor een goede standaardmail met relevante retourinformatie. Zo weet een klant wat hij kan verwachten. Voor een voorbeeld, klik hier.
  • Keur je een retour af? Leg altijd duidelijk aan de klant uit waarom dit zo is en stuur foto’s om je uitleg te verduidelijken.
  • Let erop dat de toon in de e-mail naar de klant vriendelijk en correct is. Wil een klant een gesprek over een retour? Vraag een telefoonnummer en neem telefonisch contact op.

Het belang van goede levertijden

De feestdagen zijn de drukste periode van het jaar. Om ervoor te zorgen dat je ook deze tijd tot een succes maakt, lees je hier een aantal tips die ervoor zorgen dat je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op deze piekperiode.

 • Dit jaar valt de internationale koopdag Black Friday (29 november) nog dichter op Sinterklaas. Door deze timing en de toenemende populariteit van Black Friday is het de verwachting dat een extra grote verkooppiek volgt in de dagen voor Sinterklaas. Daarom starten webwinkels (waaronder bol.com) en vervoerders via brancheorganisatie Thuiswinkel.org vanaf zaterdag 9 november de campagne ‘Wees voorbereid – Bestel op tijd’. Met deze campagne worden consumenten in Nederland geadviseerd om op tijd hun feestdagenpakketjes te bestellen. Consumenten krijgen tips om de kans op vertragingen te voorkomen, zoals ‘laat je pakketten afleveren op een service- of afhaalpunt, of zorg dat je thuis bent wanneer het pakketje wordt afgeleverd’.

  Samen kunnen we de feestdagen tot een succes maken en extra logistieke druk voorkomen, zodat we onze klanten niet teleur hoeven te stellen. Wil je weten wat jij kunt doen? Kijk dan op de website van Thuiswinkel.org voor alle tips.

 • Verkoopcijfers zijn en blijven één van de grootste uitdagingen voor e-commerce ondernemers. Hoe zorg je ervoor dat bestaande klanten terugkeren en hoe verleid je nieuwe klanten tot aankoop? Veel van je klanten zullen het over het antwoord eens zijn: probeer zo snel mogelijk te leveren.

  Onderzoek naar winkelgedrag van bezoekers, uitgevoerd door bol.com, toont aan dat een snelle levertijd tot meer verkopen leidt. Bovendien verhoogt het je kans op het koopblok – ofwel de beste verkooppositie. Als je bijvoorbeeld weet dat het merendeel van de bezoekers ’s avonds na 19:00 uur actief is op het platform en jouw uiterste besteltijd ligt op 18:00 uur, dan kan het interessant zijn om deze te verschuiven. Zo is ‘de volgende dag in huis’ ook echt de volgende dag in huis en niet twee dagen later.

  Benieuwd naar inzichten en tips?

Voorkomen van retouren

Hoe meer bestellingen je verstuurt tijdens de feestdagen, hoe groter ook de kans wordt dat je retouren te verwerken hebt. En hoewel je daar nooit helemaal aan ontkomt, kan het lonen om je retouren eens onder de loep te nemen. Want wellicht vind je dan iets waarmee je toekomstige retouren kunt voorkomen! En dat scheelt je weer tijd en geld. Dit kun je in vier stappen aanpakken:

 • 1. Herkennen
  Sorteer je retouren per artikel. Zijn er artikelen die je regelmatig retour krijgt?

  2. Oorzaak achterhalen
  Bekijk van de artikelen die vaker geretourneerd worden eens of er overeenkomsten zijn te vinden in de retourreden. Zijn de oorzaken steeds verschillend of is hier een patroon in te herkennen?

  3. Tijd voor actie
  Vervolgens kun je aan de slag met de veelgehoorde retourredenen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat de productinformatie onduidelijk is, wat je kunt verbeteren door meer informatie en duidelijkere fotografie toe te voegen aan die artikelen.

  4. Checken
  Ben je benieuwd wat het effect van je actie is? Dit kun je doen door zelf de retouren van deze artikelen in de gaten te houden, of door in je verkoopaccount regelmatig bij ‘Prestaties’ te kijken of je prestatiescore op het gebied van ‘Retouren’ in het algemeen verbetert.

 • Verpak je je artikelen zelf? Dan kan het je helpen om je verpakkingen ‘E-commerce proof’ te maken!

  Iedere klant die iets online bestelt mag het ontvangen artikel uit de verpakking halen en voorzichtig uitproberen – zo is vastgesteld in de wet koop op afstand. En in sommige gevallen loopt de verpakking daarbij al direct onherstelbare schade op, wat vervelend is wanneer het artikel getour gestuurd wordt. Je kunt de verpakking dan immers niet meer hergebruiken.

  Je verpakkingen ‘E-commerce proof’ maken betekent dan ook dat je ervoor zorgt dat jouw verpakkingen gemakkelijk te openen en hersluiten zijn. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik van zakjes en sluitstrips, in plaats van een seal. Kijk daarbij ook naar het soort tape dat je gebruikt; is de verpakking te openen zonder taperesten of beschadigingen achter te laten?

  Maak je gebruik van Logistiek via bol.com, dan worden je retouren daar behandeld en wordt er automatisch geprobeerd jouw artikel weer direct – of na een opknapbeurt – weer terug op voorraad te leggen.

Optimaliseer je productinformatie

In een goede voorbereiding voor de feestdagen is het ook belangrijk om volledige productpagina’s met de juiste informatie klaar te hebben staan. Een goede productpagina zorgt dan ook voor een hogere conversie, vermindering van klantvragen en vermindering van retouren. De perfecte productpagina bestaat uit de juiste productinformatie en afbeeldingen. Hieronder vind je een aantal tips waarmee je nog een laatste check kunt doen!

  • Zet de artikelen in de juiste productgroep. Dit zorgt ervoor dat de juiste specificaties worden getoond en dat artikelen op de juiste plek in de winkel worden geplaatst.
  • Voeg een titel van maximaal 100 tekens toe, inclusief spaties.
  • Schrijf een productbeschrijving van minimaal 300 woorden. Bij een productbeschrijving is het belangrijk om te letten op de leesbaarheid van de tekst. Daarbij kan het volgende je helpen:
   • Zorg voor duidelijke kopjes en alinea’s.
   • Houd de doelgroep voor ogen.
   • Schrijf unieke teksten; dit zorgt voor een hogere ranking in Google.
  • Zorg voor correcte en volledige productspecificaties. Dit zijn namelijk specificaties die klanten belangrijk vinden wanneer ze een artikel aanschaffen. Klanten gebruiken deze specificaties om te filteren. Is een specificatie bij jouw artikel niet ingevuld, dan wordt je artikel bij filtering op dat kenmerk ook niet getoond. Hoe meer productspecificaties je invult, hoe meer informatie klanten hebben en hoe beter ze je aanbod dus kunnen vinden.
  • Maak waar mogelijk productfamilies. Productfamilies zijn varianten van hetzelfde artikel die slechts op één of twee kenmerken verschillen en verder identiek zijn. Productfamilies zorgen voor een overzichtelijk assortiment, waardoor klanten snel kunnen navigeren naar bijvoorbeeld een andere maat of kleur.

  Wanneer je productinformatie hebt aangeleverd voor artikelen die ook door andere aanbieders worden verkocht, is het mogelijk dat er wordt gekozen voor de productinformatie van anderen. In je verkoopaccount kun je de status van je wijzigingen inzien. Dit kan op twee manieren:

  1. Wanneer je in je aanbod op ‘bekijk artikel’ bij een artikel klikt, dan vind je aan de rechterkant de link ‘Bekijk je wijzigingen’.
  2. Heb je meerdere artikelen aangepast of aangevuld met productinformatie? Klik dan in de menubalk op ‘Artikelen’ en vervolgens op ‘Gewijzigde productinformatie’.

   

  Klik hier voor meer tips over het optimaliseren van productinformatie.

  • Voeg een duidelijke en scherpe hoofdafbeelding toe. Het is belangrijk dat deze afbeelding aan de volgende richtlijnen voldoet:
   • Zorg ervoor dat het artikel recht van voren is gefotografeerd.
   • Gebruik enkel een witte achtergrond, zonder schaduw.
   • Zet alleen het artikel zelf op deze afbeelding, geen accessoires, logo’s of andere artikelen. Dit kan er namelijk toe leiden dat je afbeelding wordt afgekeurd in Google Shopping.
  • Voeg additionele afbeeldingen toe. Deze zijn van belang om een goed beeld te krijgen van het artikel.
   • Voeg afbeeldingen toe vanuit verschillende perspectieven.
   • Sfeerafbeeldingen laten zien hoe het artikel bijvoorbeeld in een ruimte staat en wat de daadwerkelijke verhoudingen zijn.
   • Fotografeer interessante details.

  Klik hier voor meer tips over het optimaliseren van afbeeldingen.

 • De titel van een product is de basis voor de vindbaarheid van het assortiment. Zie onderstaande tips voor het schrijven van een goede titel – als voorbeeld is de categorie films gebruikt.

   

  Hoofdletters

  Ieder woord van de titel begint met een hoofdletter, ook lidwoorden.

  Voorbeeld
  Valerian And The City Of A Thousand Planets

  Lidwoorden

  Zet lidwoorden altijd aan het begin van de titel.

  Voorbeeld
  An Officer And A Gentleman
  Het Verlangen

  Type drager

  Vermeld het type drager in de titel in het geval van blu-ray, 3D-blu-ray of 4K Ultra HD Blu-ray.

  Voorbeeld
  Fifty Shades Darker (Blu-ray)
  Hotel Transylvania 2 (3D-Blu-ray)
  Dunkirk (4K Ultra HD Blu-ray)

  Edities en speciale verpakkingen

  Gebruik deze volgorde wanneer een titel verschillende versies en speciale verpakkingen heeft:

  • Titel
  • (
  • Drager
  • Speciale verpakking
  • Editie
  • )
  Voorbeeld
  Breaking Bad - The Complete Series (Blu-ray Steelbook Limited Edition)
  Iron Sky (Blu-ray Steelbook Limited Edition)

  Leestekens

  Gebruik bij filmseries een dubbele punt en bij tv-series een streepje. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

  Voorbeeld
  The Hunger Games: Catching Fire
  IT: Chapter One
  Penoza - Seizoen 5
  Dad's Army - De Complete Collectie
  Avatar: The Last Airbender - De Complete Collectie
  Paw Patrol - 1 t/m 3 Box: Woeftastische Collectie

  Seizoensvermelding

  Vermeld bij tv-series altijd de seizoenen of delen in de titel.

  Voorbeeld
  Victoria - Seizoen 1
  McLeod's Daughters - Seizoen 3 (Deel 2)
  Buurman & Buurman - Deel 1 t/m 8

  Artiesten

  Noem eerst de artiest, dan pas de titel.

  Voorbeeld
  Philippe Geubels - Hoe Moet Het Nu Verder?
  K3 - En De Kattenprins

  Afkortingen en opsommingen

  Zie voor correct gebruik van afkortingen en opsommingen onderstaande voorbeelden.

  Voorbeeld
  Home Alone 1 & 2
  Flikken Maastricht - Seizoen 1 t/m 10
  Cars 2 (Blu-ray+Dvd Combopack)
  'Titel' (3D- & 2D-Blu-ray)

  Jaartallen

  Gebruik jaartallen in de producttitel indien er meerdere versies met gelijknamige titels zijn.

  Voorbeeld
  The Jungle Book (2016)
  Godzilla (2014)
Let op!

Houd er rekening mee dat wijzigingen niet direct live staan. Het kan tot 24 uur duren voordat een wijziging zichtbaar wordt op het platform. Wanneer je productinformatie hebt aangeleverd voor artikelen die ook door andere aanbieders verkocht worden, is het ook mogelijk dat er wordt gekozen voor de productinformatie van anderen.