De winkel van… de Zomercampagne!

De zomer gaat bijna van start en dat betekent dat klanten bezig zijn met de voorbereidingen voor de zomervakantie. En daar helpen wij graag bij. We zijn tenslotte ‘de winkel van ons allemaal’ – ook wanneer het zomerseizoen begint. In de Zomercampagne, die vandaag van start gaat in Nederland en België, wordt ingehaakt op verschillende thema’s die leven bij onze klanten zodra de zomervakantie dichterbij komt.

De klanten bereiden zich graag tot in de puntjes voor voordat ze in de auto stappen richting hun vakantiebestemming. Zo wordt er in Nederland volop gedaan aan proefkamperen in de achtertuin en zorgen de klanten er in beide landen graag voor dat ze een rustige autorit hebben zonder dat ze hun kinderen hoeven te vermaken op de achterbank. En wist je dat Vlamingen op vakantie graag ‘Herken de Hollander’ spelen?

Daar spelen we graag op in. Zo zijn er komende periode verschillende dagdeals met passende aanbiedingen. Daaromheen wordt een campagne uitgerold, met onder andere verschillende uitingen op social media en tv.

De campagne loopt tot en met 18 augustus. Hieronder vind je de video’s; dit zijn korte inzichten, zodat we er meerdere kunnen delen.

 

Nederland

België