Nieuwe inzichten om je verkoopkansen te vergroten

In het verkoopaccount zijn drie nieuwe opties toegevoegd die je meer inzicht geven in je verkopen. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel klantbezoeken er zijn geweest bij een bepaald artikel op het moment dat je het koopblok had en hoe vaak klanten dat artikel hebben gekocht. Op basis van deze informatie kun je je aanbod eventueel aanpassen en nog aantrekkelijker maken voor de klant, zodat je ook meer kunt verkopen!

De nieuwe opties in het kort:

  • Verkoopinzicht
    Op deze pagina krijg je inzicht in je verkopen, het koopblok, je voorraad en de verkoopprognose per artikel.
  • Conversie analyse
    Op deze pagina krijg je inzicht in je orders, klantbezoeken en conversie.
  • Aanbieders
    Op deze pagina vind je welke andere aanbieders het artikel op bol.com aanbieden. Daarnaast geeft deze pagina inzicht in welke partner in Nederland en België het koopblok heeft.

Waar kan ik deze opties vinden?

Ga in je verkoopaccount naar ‘Mijn aanbod’, klik op ‘Bekijk artikel’ en klik hier op ‘Verkoopinzicht’, ‘Conversie analyse’ of ‘Aanbieders’ bovenin de balk. Op deze pagina vind je meer uitleg over de nieuwe inzichten.

Wat wil jij?

Zijn er zaken onduidelijk, heb je extra wensen, zou je het graag anders willen zien? Om jou optimaal te kunnen ondersteunen, is het belangrijk dat je je feedback deelt. Laat het weten via de ‘Geef feedback’ knop op de pagina’s ‘verkoopinzicht’, ‘conversie analyse’ en ‘aanbieders’ in je verkoopaccount.