Nog meer ruimte voor groei: we vergroten ons fulfilment center in Waalwijk!

Samen zorgen we er iedere dag voor dat ons platform groeit en daarover hebben we goed nieuws dat we graag eerst met jou delen! Het bol.com fulfilment center in Waalwijk wordt namelijk twee keer zo groot. Zo kunnen we ook in de toekomst verder groeien en ontstaat er ruimte om samen onze klanten een nog breder assortiment te bieden met de snelste levering en maximale service.

Bij de bouw van het huidige fulfilment center is al rekening gehouden met de mogelijkheid om uit te breiden bij sterke groei. Nu al hebben we deze groei samen gerealiseerd en daarom wordt in de eerste helft van 2019 gestart met de bouw van een tweede pand. Dit zal in de loop van 2021 in gebruik genomen worden. Met deze uitbreiding wordt de oppervlakte van het distributiecentrum verdubbeld; het nieuwe pand wordt namelijk gekoppeld aan het bestaande gebouw en dat brengt de totale grootte op 100.000 vierkante meter. Daarmee neemt ook de opslagcapaciteit voor Logistiek via bol.com toe.

Huub Vermeulen, Algemeen Directeur: “Deze uitbreiding, nog geen jaar na de opening van ons eerste fulfilment center, stelt ons in staat om ook bij toenemende volumes een goede service te blijven verlenen aan onze klanten en voor onze partners die verkopen via bol.com. Het biedt ons behalve de ruimte voor verdere groei tevens de mogelijkheid om te blijven innoveren. Als bol.com zijn we immers altijd op zoek naar hoe we onze klanten nog meer keuzes, service en gemak kunnen bieden.”

Duurzaam ondernemen

Net als voor het bestaande fulfilment center zal bij de uitbreiding voor duurzame oplossingen gekozen worden. Er wordt gebouwd volgens de BREEAM-certificering, met als uitgangspunt de hoogst mogelijke score: Outstanding. Wanneer je gebruikmaakt van Logistiek via bol.com ben je er dus zeker van dat bij het verwerken van jouw artikelen de impact op het milieu zoveel mogelijk wordt beperkt.