Partnerevent ‘Toekomst in het vizier’

Meld je nu aan en werp samen met ons een blik in de toekomst van e-commerce!

Op woensdag 26 september 2018 zoomen we in op de toekomst en de trends in e-commerce tijdens het exclusieve ‘Toekomst in het vizier’ evenement. Natuurlijk doen we dit graag samen met jou en in verband met de enthousiaste reacties kunnen we nog een aantal extra plekken vrijmaken. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je er wel bij zijn? Stuur dan een mailtje naar toekomstinhetvizier@bol.com en we zorgen dat je een uitnodiging ontvangt. De deelname is kosteloos.

Toekomst in het vizier

Tijdens het partnerevent Toekomst in het vizier draait het allemaal om de trends in e-commerce en gaan we samen een middag vol inspiratie en dialoog tegemoet. We gaan in op data en technologie, op dat wat over tien jaar relevant is voor onze klanten en op ondernemen voor en door ondernemers. Naast diverse inspirerende break out-sessies waar je je voor kunt inschrijven, kun je deze dag ook terecht voor direct advies over zaken die voor jou belangrijk zijn als partner van bol.com

Programma

13:00 – 14:00 uur Ontvangst, registratie en inlooplunch
14:00 – 15:00 uur Plenair programma
15:00 – 17:30 uur Break-out sessies
17:30 – 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Het ‘Toekomst in het vizier’ evenement vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie, in de TheaterHangaar van ‘Soldaat van Oranje’, op de 1e Mientlaan 75 in Katwijk aan Zee.

We zien je graag op 26 september!