Per 1 mei worden advertentiekosten automatisch verrekend

Uit feedback van partners is gebleken dat er behoefte is de BRMG advertentie kosten, zoals Sponsored Products met de uitbetalingen van bol.com te verrekenen. Dit is dan ook per 1 mei mogelijk!

We houden het graag simpel. Daarom heb je afgelopen maand geen factuur ontvangen over de gemaakte Sponsored Products kosten via de nieuwe werkwijze, in maart en april. Begin mei zullen deze kosten automatisch verrekend worden met de maandelijkse uitbetaling. Beide maanden worden dan ingehouden op je uitbetaling van de Alles-in-1 factuur. Daarna verrekenen we maandelijks de gemaakte advertentiekosten van de voorafgaande maand.

Heb je tot en met 5 april nog kosten gemaakt voor Criteo, display- of social advertising of online magazines? Dan zullen deze via een losse factuur nog eenmalig gefactureerd worden. De kosten vanaf 6 april voor deze advertentie middelen zullen verrekend worden op de alles-in-1-factuur.

Alles-in-1 factuur

Je vindt de kosten terug op de Alles-in-1 factuur onder de factuurregel ‘Bol.com Retail Media Groep’. Heb je recht op kortingen of correcties? Dan zie je dat terug op de factuurregel ‘Correcties/kortingen bol.com Retail Media Groep’. Is het bedrag onderaan de streep negatief? Dan dien je het bedrag over te maken naar het rekeningnummer zoals benoemd op de factuur.

Verrekening openstaande kosten

Heb je nog oude BRMG facturen openstaan waarvan het betalingstermijn is overschreden? Dan worden deze direct verrekend. Dit vind je terug op je Alles-in-1 factuur van mei onder ‘compensatie’. In de specificatie zie je dan ook aan welke eerdere factuur dit bedrag gelinkt is. Er wordt alleen automatisch verrekend als je voldoende saldo hebt.