Service door Partners

Krachten bundelen voor tevreden klanten

Samen met jou streven wij iedere dag weer naar de beste service voor de klant. Hierbij is het belangrijk dat we klanten snel en inhoudelijk kunnen helpen. Om de beste service te kunnen bieden, gaan we deze zomer onze huidige werkwijze verder optimaliseren.

Vanaf deze zomer direct klantcontact

Met jouw kennis en expertise kunnen we klanten de beste service bieden. Daarom gaan we in de loop van de zomer over op een servicewerkwijze waarbij bol.com de klantvragen blijft opvangen, maar vragen waar jouw expertise voor nodig is rechtstreeks naar je doorgezet worden. Dat betekent dat jij via telefoon of mail direct contact hebt met jouw klant. Je hoeft dus niet meer extra te schakelen met onze klantenservice.

Meerdere partners zijn inmiddels al over en de eerste resultaten zijn positief: de nieuwe werkwijze scheelt tijd, biedt jou meer inzichten en leidt direct tot hogere klantwaardering.

““Doordat wij de kennis en expertise in huis hebben van het assortiment en meer weten over de garantiebepalingen van die artikelen, is het veel handiger dat wij nu rechtstreeks de klantvragen kunnen beantwoorden in het nieuwe overzichtelijke verkoopaccount. Hierdoor wordt de klant sneller en efficiënter geholpen.” ”

Jaques, eigenaar van de Stuntwinkel

Wat betekent Service door Partners voor jou?

We gaan Service door Partners deze zomer gefaseerd uitrollen. Op die manier kunnen we jouw feedback gedurende deze uitrol meenemen om het nieuwe proces te optimaliseren. We gaan je uitgebreid uitleggen hoe het nieuwe klantcontact werkt. Twee weken van tevoren laten we je per e-mail weten wanneer jij overgaat op de nieuwe werkwijze. In dit bericht vind je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan en Service door Partners samen tot een succes te maken.

Hoe nu verder

Wil je nu al meer weten? Op deze pagina lees je alles over Service door Partners. Verder hoef je niks te doen, tot je nader bericht van ons ontvangt. Heb je in de tussentijd vragen of is er iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op via servicedoorpartners@bol.com.