Snelste bezorgopties nog voordeliger met introductie bol.com Select

Klanten kunnen vanaf vandaag lid worden van bol.com Select en betalen dan een jaar lang geen verzendkosten meer voor bestellingen onder € 20,-, same day delivery en avond- en zondaglevering.

Als een klant lid wordt van bol.com Select, betaalt hij geen verzendkosten meer voor de ruim 300.000 meest bestelde artikelen bij bol.com, in de winkel te herkennen aan het bol.com Select-label. Steeds meer van onze klanten kiezen voor deze artikelen, want zo kunnen ze altijd profiteren van alle beschikbare bezorgopties en daarbij zelf het bezorgmoment bepalen. Door lid te worden van bol.com Select kunnen klanten tegen minimale kosten 24/7 rekenen op de snelste bezorgopties en gratis verzending onder € 20,-.

Partners die gebruikmaken van Logistiek via bol.com (Lvb) krijgen automatisch het bol.com Select label voor de artikelen die bij ons op voorraad liggen. Klanten kunnen ook deze artikelen onbeperkt bestellen zonder extra verzendkosten te betalen. Logistiek via bol.com partners betalen, naast het Lvb tarief, niet extra wanneer klanten voor deze uitgebreide bezorgopties kiezen.