Snelste bezorgopties nog voordeliger met bol.com Select

Jouw assortiment nu nog aantrekkelijker voor de klant

Als een klant lid wordt van bol.com Select, betaalt hij geen verzendkosten meer voor de ruim 300.000 meest bestelde artikelen bij bol.com, in de winkel te herkennen aan het bol.com Select-label. Steeds meer van onze klanten kiezen voor deze artikelen, want zo kunnen ze altijd profiteren van alle beschikbare bezorgopties en daarbij zelf het bezorgmoment bepalen. Door lid te worden van bol.com Select kunnen klanten tegen minimale kosten 24/7 rekenen op de snelste bezorgopties en gratis verzending onder € 20,-.

De introductie van het bol.com Select-label zorgde al voor hogere conversie van het assortiment dat bij ons op voorraad ligt. Nu klanten daarnaast ook lid kunnen worden van bol.com Select, verwachten we dat de verkoop van bol.com Select-artikelen verder gaat toenemen. Want leveren op het moment dat het de klant uitkomt wordt nog aantrekkelijker zonder extra verzendkosten.

Deze uitbreiding van bol.com Select brengt voor jou geen extra kosten met zich mee. Ook niet wanneer de klant kiest voor bijvoorbeeld ‘voor 12:00 besteld, vandaag thuisbezorgd‘ of avondbezorging.