Uitbreiding bezorgmogelijkheden naar maandaglevering

Het nakomen van de leverbelofte is voor bol.com, verkopers en klanten erg belangrijk. Het is dan ook een van de servicenormen waar je als verkoper aan moet voldoen en die wij constant meten. Het uitbreiden van je bezorgmogelijkheden naar de maandaglevering heeft dan ook veel voordelen.

Dinsdag is, door het uitleveren van alle bestellingen geplaatst op vrijdag, zaterdag en zondag, een drukke dag op gebied van verzendingen. Zowel voor bol.com, als voor PostNL. Daarom wijzen we je op de extra bezorgmogelijkheden, zoals de maandaglevering. Op die manier willen we ervoor zorgen dat je als verkoper (beter) kunt voldoen aan de servicenormen door de klant sneller te kunnen bedienen.  Een snellere levertijd maakt jouw assortiment nog aantrekkelijker voor klanten en kan zorgen voor betere conversie.

Wanneer de leverbelofte uitbreid is het wel belangrijk dat je aan deze kunt voldoen. Als verkoper moet je eerst checken of er een inleverlocatie in de buurt is. Op de website van PostNL kun je een lijst vinden met deelnemende locaties

Voordelen maandaglevering

  • De bestelling wordt een dag eerder bij de klant afgeleverd. Als verkoper zal je dan de verwachtingen overtreffen
  • De maandagleveringen vlakt de piek op dinsdag af
  • Het verhoogt de conversie in het weekend

Voor de Nederlandse verkoper zijn hier geen extra kosten aan verbonden, voor de Belgische verkopers wel

Lees hier hoe het werkt.