Samen ondernemen is samen groeien

Stel je voor dat je meer tijd overhoudt om te ondernemen.
Stel je voor dat je meer vrijheid voelt om te focussen op wat jij belangrijk vindt.
Stel je voor dat samenwerken vanaf nu echt samen werken is.

Samen zit in het DNA van bol.com. We werken al sinds jaar en dag met andere partijen en verbinden onze competenties met elkaar, omdat we erin geloven – omdat het werkt. Door krachten te bundelen staan we allemaal sterker. Dat willen we ook met jou, onze partner, en met onze leveranciers en collega’s. Dat is ons ideaal.

Samen zijn we klaar voor de toekomst. Want we geloven dat e-commerce alleen toekomst heeft als we jouw en onze kennis, expertise en assortiment kunnen combineren en zo onderscheidend blijven ten opzichte van concurrenten. Jouw groeikansen liggen bij ons, onze groeikansen liggen bij jou.

Samen kunnen we het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. In een tijd waarin steeds meer mogelijk is en de keuze groot, blijven de verwachtingen van de consument stijgen. De focus ligt daarom op relevant, makkelijk en snel. Met elkaar kunnen we die verwachtingen bijbenen en zelfs voor zijn.

Samen staan we dichtbij onze klant. We weten wie zij zijn, wat zij willen en waarom. Zo kunnen we onze klanten op microniveau benaderen en met hen meegroeien. We weten wat belangrijk is en waar ze behoefte aan hebben, in elke fase van hun leven. Met elkaar hebben we de kennis en het assortiment om daar op in te spelen. Gezamenlijk blijven we relevant voor onze klant.

Samen vormen we hét winkelplatform van Nederland en België. En bereiken we 10 miljoen klanten met onze ruim 20 miljoen artikelen. Tot op het meest lokale niveau. Samen zijn we bol.com. Samen zijn we de winkel van ons allemaal.

Want samen ondernemen is samen groeien. Daar geloven we in.