Nieuws rondom het koopblok

Samen streven we iedere dag naar het beste aanbod voor onze klanten. Hier draagt het koopblok aan bij – en ook voor jou is deze positie interessant. Want wanneer je artikelen in het koopblok staan, heeft je assortiment de beste verkooppositie binnen bol.com. En daarin is iets veranderd.

Vanaf nu spelen je prestaties namelijk een belangrijke rol in jouw kans op het koopblok. Daarom maken we je prestaties graag inzichtelijk voor je door middel van je ‘prestatiescore’, die je kunt terugvinden in je verkoopaccount. Met een hogere prestatiescore vergroot je je kans op het koopblok en daarmee de kans dat je meer verkoopt. Meer over dit onderwerp lees je hier.

Nieuw: inzicht in je prestatiescore

Samen willen we het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker maken en daarin is het bieden van een goede service essentieel. Daarom is je prestatiescore heel belangrijk en wordt jouw score nu inzichtelijk in de verkoopaccount – te vinden onder ‘Prestaties’, bij ‘prestatiescore’. Klik je bij ‘prestatiescore’ rechtsboven op het i’tje, dan krijg je een overzicht van jouw score op de volgende servicenormen:

  • Door jou geannuleerd
  • Op tijd geleverd
  • Track & trace
  • Beoordelingen

Vanaf nu altijd kans op het koopblok

Om je altijd kans te geven op het koopblok, wordt er vanaf nu gekeken naar jouw prestatiescore over de afgelopen zes weken. In het verkoopaccount kun je zien naar welke weken hierbij gekeken wordt. En dat is anders dan voorheen, toen er nog gekeken werd naar de hoeveelheid kruisjes in de afgelopen vier weken. Doordat je nu inzicht hebt in je prestatiescores, kun je ook direct zien op welke van de punten voor jou nog winst te behalen is. Een verbetering op (één van) deze vier servicenormen heeft altijd een positief effect op je algemene score – en dat vergroot je kansen weer!