Hulp bij productinformatie en -(video)beelden

Goede productinformatie kan ervoor zorgen dat je meer verkoopt via bol.com. Er zijn bureaus die gespecialiseerd zijn in het creëren van goede productinformatie – van het schrijven van teksten tot het creëren van video’s en het maken of bewerken van foto’s van jouw artikelen.

Bekijk de voordelen

Vaak is er ook maatwerk mogelijk. Om jou te helpen hebben we op deze pagina een aantal bij ons bekende specialisten uitgelicht. Je kunt hier zelf een keuze uit maken; bol.com heeft geen overeenkomst met deze bedrijven.

Heb je nog vragen?

Of wil je zelf een dienst aanbieden? We horen graag van je!

serviceplatform@bol.com

Kieshulp

Resultaten (10)

Video Commerce

Webclip2GO – onderdeel van Video Commerce – ontwikkelt en levert moderne videosystemen die videoproductie betaalbaar maakt. Doordat er realtime mee gewerkt kan worden, zijn productvideo’s direct klaar voor gebruik.

MOSOM

MOSOM focust zich op tekstuele content en heeft al ruim 10.000 bol.com productomschrijvingen opgeleverd – ze zijn dus bekend met het platform. Het bureau creëert, bewerkt, herschrijft en vertaalt online teksten en maakt ze desgewenst SEO-proof.

DisPlay

DisPlay is een creatief videoproductiebedrijf voor e-commerce en expert in slimme videocontent voor webshops en social media. Daarmee zorgen ze voor verbeterde vindbaarheid, hogere conversie en minder retouren. En als partner kun je via serviceplatform@bol.com 15% korting krijgen op je eerste productie.

Inktzwarte Katers

Inktzwarte Katers is gespecialiseerd in contentcreatie in de breedste zin van het woord – van copywriting tot volledige contentkalenders en campagnes. Voor bol.com schrijven zij productteksten en geven ze advies over beeldgebruik. Hun content is altijd to the point, zodat de klant direct de benodigde informatie kan vinden. Aan bol.com partners bieden zij 15% korting – neem contact op via hallo@inktzwartekaters.nl.

Pixelz

Pixelz.com is specialist in het bewerken van bestaande productfotografie. Je kunt eenvoudig een account aanmaken en je wensen voor nabewerking doorgeven. De bol.com richtlijnen zijn bij Pixelz al bekend.

Uw-Productfotograaf

Uw-Productfotograaf.nl heeft fotostudio’s in Wassenaar en in Amstelveen, maar verzorgt ook packshotfotografie bij jou op locatie.

Lukkien

Lukkien is één van de grootste beeldproducenten van Nederland en maakt foto’s en video’s in alle formaten, uitvoeringen, lengtes en kwaliteiten.

Studio5982

Studio5982 is al sinds 2005 gespecialiseerd in fotografie voor e-commerce en media en maakt onderscheidend beeldmateriaal. Als partner van bol.com krijg je 10% korting op een eerste productie. Interesse? Neem dan contact met ons op via serviceplatform@bol.com.

Qontent Matters

Qontent Matters is een creatief bureau dat – door middel van tekst en beeld – merken, producten en diensten begrijpelijker en relevanter communiceert.

TextMaster

TextMaster is een professioneel online vertaalbureau dat vertaling, copywriting en proofreading biedt. En als partner kun je via serviceplatform@bol.com een gratis testproject aanvragen ter waarde van € 15,00. Dit kan gaan om proofreading, vertaling óf copywriting.