Storing: Opgelost

[07-08-2019 – 04:00-07:00] Verkoopaccount, webshop en API koppeling slecht bereikbaar wegens onderhoud

Woensdagochtend tussen 04:00 en 07:00 wordt er onderhoud uitgevoerd op onze IT-systemen waardoor ons platform en onze webshop slecht bereikbaar zullen zijn. Ons advies is om gedurende deze drie uur geen gebruik te maken van het verkoopaccount en de API en FTPS koppelingen (voor geautomatiseerde partners).

Impact

De impact zal onder andere te merken zijn doordat inloggen niet mogelijk is of dat de verschillende schermen in de verkoopomgeving niet te gebruiken zullen zijn. Eventuele wijzigingen die doorgevoerd worden bij het aanbod en/of bestellingen zullen niet gedurende het onderhoud verwerkt worden.

Bestellingen die tijdens het onderhoud geplaatst worden zullen na enige vertraging gewoon getoond worden in het verkoopaccount.

Noodzakelijk onderhoud

Dit onderhoud is nodig om de veiligheid en de stabiliteit van onze systemen te garanderen en kan niet uitgesteld worden. Met dit tijdstip proberen we de wijzigingen met minimale impact op de processen van onze partners en klanten door te voeren.

Geautomatiseerde partners

Wanneer je gedurende de downtime gebruik maakt van de API is het belangrijk om de process status van je requests goed in de gaten te houden. Veel van de requests zullen namelijk in een error eindigen en zullen dus niet verwerkt zijn.

Onze excuses voor eventuele overlast.

Status

Opgelost sinds 7 augustus 2019 07:00