Beperkt aantal DPD-verzendlabels beschikbaar traject NL-NL & NL-BE

Om de druk op het netwerk te verlichten werden door DPD NL aanzienlijk minder van DPD-verzendlabels beschikbaar gesteld voor Voordelig Verzenden via bol.com

Hoge impact

DPD

Gemeld om: 5 oktober 2020 14:15:20

We begrijpen dat een situatie als deze problemen kan opleveren voor jouw verzendingen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen willen we je vragen het volgende te doen:

  •  Stap indien mogelijk over naar een andere vervoerder.
  • Voor zendingen binnen Nederland willen we je vragen om gebruik te maken van DHL of PostNL. Op die manier blijven de DPD-zegels beter beschikbaar voor het traject van Nederland naar België – daar waar ze het meest nodig zijn.
  • Voor zendingen van België naar Nederland kun je, zolang de voorraad strekt, weer gebruik maken van DPD-verzendzegels. Voor dit traject zijn er tevens Bpost-verzendlabels beschikbaar.

Indien er geen DPD-verzendlabel aangemaakt kan worden en je leverbelofte langer wachten niet toelaat, dan dien je gebruik te maken van een andere verzendwijze. Als verkopende partij blijf jij verantwoordelijk voor het behalen van de leverbelofte richting de klant. Daarom vragen we je hierin de nodige aanpassingen te doen.