Storing: Opgelost

Filtering op basis van artikelen met een te hoge Relevante Marktprijs werkt niet naar behoren

In het verkoopaccount werken de verschillende filters en actielijsten met betrekking tot de Relevante Marktprijs niet naar behoren. Het kan daardoor zijn dat er artikelen niet online komen vanwege een te hoge prijs maar dat deze niet getoond worden via de filter ‘Reden niet te koop – Boven Relevante Marktprijs’.

Tevens toont het actiepunt ‘X artikelen boven de relevante marktprijs’ bij ‘Werk aan de winkel’ niet altijd al de geraakte artikelen.

Het onderliggende probleem is gevonden en er wordt hard gewerkt om een oplossing te vinden. Morgenochtend (28-11) wordt er een update gegeven over de status van deze storing.

Update 10:00 (28-11-2019): Helaas is er nog geen oplossing gevonden en kunnen we ook nog geen indicatie geven met betrekking tot een oplostijd.

Update 10:00 (29-11-2019): We hebben een oplossing gevonden die deze storing hopelijk gaat verhelpen. We willen dit echter niet met Black Friday doorvoeren aangezien dit type aanpassingen altijd risicovol zijn. We zullen daarom begin komende week de wijzigingen doorvoeren.

Onze excuses voor het ongemak.

Update 17.00 (02-12-2019): De storing is verholpen.

Status

Opgelost sinds 2 december 2019 17:00