Offerverwerkingsvertraging voorraad/prijs/levertijd

Hoge impact

Gemeld om:19 maart 2020 13:49:46

Door een vertraging in de offerverwerking kan het zijn dat een aanpassing van de voorraad/prijs/levertijd van jouw artikelen met een uur vertraging pas zichtbaar op de website wordt.
Dit geldt zowel voor aanpassingen bij bestaande artikelen, als voor het toevoegen van nieuwe artikelen.

Door de storing is het mogelijk dat je bestellingen ontvangt van artikelen die niet meer op voorraad zijn, of waarbij nog een oude prijs/levertijd staat.

Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn druk bezig om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen

Update 19-03 15:30
De vertraging is op dit moment opgelopen tot anderhalf uur.

Update 19-03 17:00
De verwerkingstijd loopt helaas nog steeds op. Momenteel is de gemiddelde verwerkingstijd twee uur. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk naar beneden te brengen.

Update 20-03 09:30
De verwerkingstijd is vannacht weer naar een normale snelheid gegaan. Dit betekent dat aangebrachte wijzigingen met betrekking tot de voorraad, prijs en levertijd weer zonder vertraging worden verwerkt op de website.
We zullen dit bericht zo snel mogelijk updaten met verdere informatie waarmee we hopen de vragen die jij als partner kan hebben, bijvoorbeeld over bestellingen en annuleringen, te beantwoorden.

Update 20-03 11:10
Performance Management houdt rekening met deze storing. Alle bestellingen die op 19 maart zijn geplaatst en door de storing geannuleerd moesten worden, worden niet meegenomen in de strike berekening over week 12.