Opties voor toevoegen productinformatie beperkt beschikbaar

Helaas hebben we sinds gisteren problemen met verschillende opties voor het toevoegen van productinformatie. Specifiek gaat het om de volgende problemen:

  • Het toevoegen van afbeeldingen bij losse producten (Bewerk productinformatie) werkt nu helaas niet. Nieuwe afbeeldingen worden niet opgeslagen. Dit geldt ook voor de stappen bij het toevoegen van nieuwe artikelen.

Oplossing: Via het bewerken van meerdere artikelen werkt het toevoegen van afbeeldingen wel. Dit kan je bewerkstelligen door bij ‘Mijn artikelen’ meerdere artikelen te selecteren en dan te kiezen voor ‘Bewerk productinformatie’.

  • Bij de optie ‘Artikelen toevoegen in bulk’ is het momenteel niet mogelijk om een productgroep toe te wijzen. Hierdoor is deze optie momenteel niet te gebruiken.

Oplossing: Ook hier kan je nog wel via ‘Mijn artikelen’ productinformatie voor meerdere artikelen aanpassen.

Het toevoegen van nieuwe artikelen:

Wanneer je nu per stuk een nieuw artikel toevoegt dan wordt alle informatie correct opgeslagen behalve de afbeeldingen. Gebruik bovenstaande oplossing als alternatief.

Voor het toevoegen van meerdere nieuwe artikelen is het nodig om nu eerst via de offer excel artikelen toe te voegen en dan via ‘Mijn Artikelen’ bovenstaande oplossing te gebruiken.