Storing: Opgelost

23-10: Bol.com PostNL-zegels zonder traceercode

Woensdag 23 oktober zijn er tussen  11:30 en 13:30 ‘Voordelig verzenden via bol.com’-verzendlabels zonder traceercode aangemaakt. Als jij in deze periode PostNL-labels via bol.com hebt aangeschaft, dan kan het zijn dat jij hier hinder van hebt ondervonden. Er zijn twee verschillende scenario’s:

1. Heb jij bestellingen bevestigd met een bol.com PostNL-label, maar kan je het verzendlabel niet downloaden?
– Helaas is het verzendlabel onbruikbaar en kunnen we je geen tweede verzendlabel aanbieden. Je dient de bestelling te verzenden door buiten bol.com een verzendlabel aan te schaffen. Daarnaast dien je de traceercode van je nieuwe verzendlabel nog in het veld ‘traceercode’ in te vullen. Op die manier ontvangt de klant de juiste informatie en kan jouw performance gemeten worden.

2. Heb jij bestellingen bevestigd met een bol.com PostNL-label, waarvan je het label hebt kunnen downloaden maar waarbij het track&trace-veld leeg is?
– In dit geval kan je het verzendlabel zonder problemen gebruiken. Wel dien je de traceercode van het verzendlabel nog in het veld ‘traceercode’ in te vullen. Op die manier ontvangt de klant de juiste informatie en kan jouw performance gemeten worden.

Status

Opgelost sinds 23 oktober 2019 17:00