Update bol.com maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Middels dit bericht informeren we je over de updates en informatievoorziening omtrent het coronavirus

Allereerst willen we je bedanken voor je geweldige inzet in deze bijzondere tijd. Ook jij zal het nieuws rondom corona nauwgezet volgen. Voor bol.com geldt dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en tegelijkertijd nog steeds bereikbaar zijn voor zowel partners als klanten.

De situatie rondom het coronavirus is voor iedereen een bijzondere en uitzonderlijke situatie. Iedere dag zullen we op basis van de actualiteit opnieuw keuzes maken en waar nodig onze bedrijfsvoering aanpassen. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je vragen hebt over het verkopen via bol.com en onze samenwerking.

Informatievoorziening
We zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te informeren over de situatie bij bol.com en je waar kan te ondersteunen in jouw onderneming gedurende deze roerige periode.

Voor alle updates omtrent het coronavirus verwijzen we je graag naar dit nieuwsbericht. Hier word je regelmatig van nieuwe informatie voorzien. Middels het nieuwsbericht hopen we ook de vragen waar je als partner mee kan zitten zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Zo gaan we onder andere verder in op de eventuele impact op het gebied van prestaties, assortiment en promoties.

Een belangrijke update is dat de levertijd voor een deel van de partners verlengd zal worden naar 48 uur. Houd je score bij de servicenorm ‘Op tijd geleverd’ dus goed in de gaten. Meer info vind je hier.

Gewijzigde openingstijden Partnerservice
Het is erg druk bij Partnerservice. Om deze reden kan het langer duren voor je een reactie van ons ontvangt. Door de coronacrisis werken onze Partner Specialisten vanuit huis, zonder de gebruikelijke faciliteiten. Zij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. We vragen om jouw begrip, geduld en hulp. Heb je een vraag? Hier op het partnerplatform vind je het antwoord op al jouw vragen en informatie over de maatregelen rondom het coronavirus.

Voor spoedvragen zijn wij maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00– 18.00 uur. Op zaterdag is Partnerservice gesloten.