Vertraging bij het verwerken van productinformatie

Helaas hebben we momenteel een vertraging bij het verwerken van productinformatie. Het gaat hierbij zowel om wijzigingen en om nieuw toegevoegde informatie. Alle aanpassingen zijn wel goed ontvangen en gaan dus niet verloren.

Aangezien nieuw toegevoegde artikelen ook afhankelijk zijn van de verwerking van productinformatie zal het langer dan de normale 24 uur duren voordat deze zichtbaar zijn in de winkel.

Ons advies is dan ook om te wachten en om niet opnieuw de wijzigingen door te voeren. Dit zal de verwerkingstijd alleen maar langer maken.

Onze excuses voor het ongemak, via dit storingsbericht zullen we waar mogelijk updates geven.

Update 10-10-2019 (17:30): De problemen met de verwerking van productinformatie zijn helaas nog niet opgelost. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Wijzigingen van gisteren (09-10-2019) zijn hierdoor nog niet verwerkt maar dit gaat zo snel mogelijk alsnog geregeld worden.

Update 14-10-2019 (11:15): Het probleem is inmiddels opgelost en de verwerking verloopt weer normaal. De laatste achterstand zal rond het eind van de middag volledig ingehaald zijn.