Nieuw: verzenden via bol.com

Binnenkort starten we in jouw regio met de gefaseerde uitrol van de nieuwe dienst Verzenden via bol.com. Met deze dienst bieden we onze gezamenlijke klanten een betere leverbelofte, namelijk ‘voor 23.59 uur besteld, morgen in huis’. Dat levert niet alleen veel voordeel op voor onze klanten, maar ook voor jou als partner.

Hoe werkt het?

Bestellingen die tijdens jouw werktijd worden gedaan, draag je dezelfde dag nog over aan PostNL en worden de volgende dag bezorgd. Een bestelling die na werktijd binnenkomt, draag je de eerstvolgende dag in de ochtend over aan bezorgdienst Red Je Pakketje en wordt dezelfde dag bij de klant bezorgd. Zo kun je altijd ‘vandaag besteld, morgen in huis’ bieden.

De voordelen voor jou

 

Sneller leveren tegen een scherp tarief
Met Verzenden via bol.com worden verzendingen gebundeld en kunnen we jou vervolgens scherpe tarieven bieden. Bestellingen die binnen jouw openingstijden worden gedaan, kun je de volgende dag al laten leveren voor 4,59 euro. Bestellingen die buiten jouw openingstijden binnenkomen, kun je leveren via het same day netwerk van Redjepakketje voor 5,38 euro. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal pakketjes dat per dag wordt verzonden door de vervoerder.

Niet verantwoordelijk voor prestaties van de vervoerder
Levert een vervoerder een pakket te laat af? Dan heeft dat geen impact meer op de beoordeling van jouw servicenormen. Als je deelneemt aan Verzenden via bol.com ben je verantwoordelijk tot het moment van overdracht aan de vervoerder en niet meer tot het pakket bij de klant is. Zo kun jij je focussen op de bestelling ontvangen, inpakken en klaarmaken voor verzending.

Potentieel meer bestellingen
We zien dat klanten vaker kiezen voor artikelen met de belofte ‘voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis’. Door mee te doen aan Verzenden via bol.com bied je klanten de mogelijkheid de volgende dag hun bestelling te leveren. En dat biedt potentieel meer verkopen voor jou.

Alle standaardafmetingen zijn mogelijk
Met uitzondering van briefpost en artikelen die in de zogenaamde XL formaten vallen, kunnen alle gangbare pakketpost-afmetingen worden verzonden via deze nieuwe dienst.

Drop-off of pick-up
Afleveren of laten ophalen? Dat hangt af van het aantal pakketjes per vervoerder per dag. Bij minder dan 20 pakketjes breng je de pakketjes dagelijks zelf naar een afleverpunt van PostNL of Red Je Pakketje. Zijn het er meer dan 20? Dan worden de pakketjes opgehaald via een pick-up-service.

Meld je direct aan!

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan voor Verzenden via bol.com. Een van onze collega’s neemt dan contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact op met onze collega’s via verzendenvia@bol.com. Zij vertellen je graag uitgebreid over Verzenden via bol.com, voordat je besluit om wel of niet mee te doen.