Bestaande productinformatie wijzigen

Om samen de beste productpagina te maken voor de klant

Elk artikel heeft een eigen productpagina op het winkelplatform. Wanneer jij een artikel verkoopt dat ook door andere aanbieders verkocht wordt, dan deel je die productpagina als het ware met elkaar. Om op die pagina de beste productinformatie te kunnen tonen, is het mogelijk om bestaande productinformatie te wijzigen.

Voor alle artikelen die je aanbiedt, geldt dat je de bestaande productinformatie kunt wijzigen in je verkoopaccount. Op de pagina ‘Productinformatie toevoegen’ lees je hoe dit werkt. De doorlooptijd van de wijzigingen die je doorvoert, is afhankelijk van het artikel:

Let op!

Er zijn twee uitzonderingen. Allereerst kun je bestaande productinformatie alleen direct in het verkoopaccount wijzigen; via een Excel-bestand kun je namelijk alleen de productinformatie van je eigen artikelen wijzigen. Daarnaast is het niet mogelijk om het EAN van een artikel te wijzigen.

Veelgestelde vragen

  • Ja, alle aanbieders van een artikel kunnen de bijbehorende productinformatie wijzigen.

  • Staat in het verkoopaccount aangegeven dat wijzigingen binnen 24 uur zichtbaar zijn en is dit niet zo, dan kan het zijn dat een andere partner of leverancier na jou productinformatie heeft aangeleverd. Weet je zeker dat dit niet het geval is? Neem dan contact op met Partnerservice.

  • Voor de artikelen waarbij je direct productinformatie kunt wijzigen via de productinformatiepagina, zijn dit alle aanbieders tezamen. Uit testen is namelijk gebleken dat 85% van de suggesties daadwerkelijk tot verbeteringen leiden.

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de informatie die op de productpagina te zien is. Wanneer je een artikel met bestaande productinformatie aanbiedt, ga je automatisch akkoord met de getoonde productinformatie.

    Is die informatie niet correct? Dan kun je dit dus zelf wijzigen. Wanneer de wijziging van de productinformatie niet doorkomt, kun je contact opnemen met Partnerservice.

Niet gevonden wat je zocht?

Partnerservice staat voor je klaar

Hoera!

Zakelijk Verkopen is vernieuwd en heet nu Partnerplatform

Wat is nieuw?

  • Makkelijker vinden wat je nodig hebt
  • Mogelijkheden om je feedback te delen
  • Meer diensten die jou helpen ondernemen
  • De uitstraling, vorm en functionaliteiten

En dit is pas het begin

Het Partnerplatform wordt continu voor jou verrijkt, tot een plek waar je terecht kunt voor inspiratie en uitwisseling van ideeën – naast alle informatie die je nodig hebt. Zodat we samen kunnen groeien.