Chrome-extensie

Om direct vanaf de productpagina je productinformatie te bewerken

Werk je in de Google Chrome browser? Dan kan het handig zijn om de Chrome-extensie te downloaden. Hiermee is het namelijk mogelijk om direct te schakelen tussen het winkelplatform en jouw verkoopaccount. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf de bol.com productpagina van jouw artikel, direct overschakelen naar je verkoopaccount om daar de productinformatie te bewerken.

Wanneer je de Google Chrome browser gebruikt, kun je de Chrome-extensie downloaden, installeren en gebruiken aan de hand van onderstaande stappen:

1. Download de extensie

Klik op onderstaande button om de Chrome-extensie te downloaden.

Je kunt de extensie ook vinden in de Chrome Web Store; zoek dan op: ‘bol.com – productbewerker voor partners’.

2. Selecteer de extensie

Wanneer je de bol.com extensie selecteert, wordt er een dialoogvenster geopend met gegevens over de bol.com productbewerker voor partners.

3. Installeer de extensie

Klik op de blauwe balk ‘+ toevoegen aan Chrome’, om toegang te geven en de extensie te installeren. Na installatie wordt er een bol.com pictogram in je browser geplaatst, rechtsboven naast de adresbalk.

4. Gebruik de extensie

Om de extensie te gebruiken, ga je eerst naar de productpagina van een van je artikelen bij bol.com. Klik dan op het bol.com pictogram, rechts boven naast de adresbalk, om het desbetreffende artikel aan te passen. Vervolgens word je direct naar jouw verkoopaccount geleid. Nadat je hier hebt ingelogd kom je op de productinformatiepagina van het betreffende artikel terecht. Hier kun je je productinformatie bewerken.