Welkom op het Partnerplatform!

Zakelijkverkopen.bol.com is vervangen door partnerplatform.bol.com. Hiermee hebben we een nieuwe naam, uitstraling en vorm én je kunt dankzij een verbeterde navigatie makkelijker vinden wat je nodig hebt om te verkopen via bol.com. Met het nieuwe Partnerplatform proberen we het jou zo makkelijk en leuk mogelijk te maken – zoals we ook samen het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker maken.

Naast snel en eenvoudig vinden wat je zoekt, biedt deze nieuwe website ook extra diensten om nog meer uit je onderneming te halen en diverse manieren om jouw feedback te delen. Zodat we nog beter samen kunnen ondernemen – en samen verder groeien.

Meer diensten

Op de nieuwe, uitgebreide pagina met diensten vind je naast de al langer bestaande diensten van bol.com nu ook diensten van andere bedrijven. Dit zijn professionals op het gebied van het ondernemen, content en financiering. Denk daarbij aan hulp bij je online strategie, de ontwikkeling van unieke content waarmee jouw winkel in de spotlights komt te staan, financieel advies en kredietverstrekking. Want door onze krachten te bundelen kun je nog meer uit je onderneming halen.

Dit is pas het begin

Het Partnerplatform wordt vanaf nu continu uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en middelen. Zodat we je kunnen helpen om optimaal te verkopen via bol.com en we ook informatie en inspiratie met elkaar kunnen uitwisselen. Om ons partnerschap samen naar een hoger niveau te tillen. Daarbij vinden we het belangrijk om jouw input en ideeën te horen. Daarom zijn er op deze nieuwe website diverse manieren waarop je jouw mening kunt delen. Dus, heb je feedback of vragen? Laat het ons zeker weten!