Hulp bij ondernemen via bol.com

Onderstaande bedrijven geven advies om optimaal te kunnen verkopen via bol.com – of het nu gaat om het online zetten van je productinformatie of het uitstippelen van een strategie.

Bekijk de voordelen

Om jou te helpen hebben we op deze pagina een aantal bij ons bekende specialisten uitgelicht. Je kunt hier zelf een keuze uit maken; bol.com heeft geen overeenkomst met deze bedrijven.

Heb je nog vragen?

Of wil je zelf een dienst aanbieden? We horen graag van je!

serviceplatform@bol.com

Kieshulp

Resultaten (12)

Unstoppable Lifestyle

Unstoppable Lifestyle helpt zowel startende als ervaren ondernemers om winstgevende e-commerce bedrijven op te bouwen. Ben jij benieuwd hoe jij ook direct kunt beginnen? Druk op de knop hieronder en bekijk de gratis training.

OneRetail

OneRetail helpt partners van bol.com bij het optimaal inrichten van hun e-commerce operatie, om zo de best mogelijke klantervaring te realiseren. Van het ontvangen van bol.com bestellingen tot retourverwerking en van verzending tot klantenservice. Als partner van bol.com kun je bovendien gebruik maken van een speciaal ontwikkelde OneRetail quickscan.

Business Doe Je

Business Doe Je is een platform dat ondernemers – startende en gevestigde – helpt om online platformen zoals bol.com in te zetten als extra verkoopkanaal of als enige verkoopkanaal. Kennisdeling is er in de vorm van een boek, blogs, video’s, events en een community.

Bossdata

Bossdata geeft advies op maat over een geïntegreerd plan van aanpak met betrekking tot o.a. feed management, buy box optimalisatie, prijszetting en marge optimalisatie. Benieuwd hoe jouw bedrijf er nu voor staat en hoe je mogelijk kunt verbeteren? Als partner van bol.com kun je gebruik maken van een gratis audit.

Infinity247

Infinity247 kan je helpen als je geen Nederlands vestigingsadres, retouradres, klantenservice of content hebt. Zo nemen ze je operationele werkzaamheden uit handen en bieden ook ondersteuning om jouw artikelen in de spotlights te zetten op bol.com.

Mex United

Mex United is een Belgische partij die ambitieuze ondernemers – groot en klein – helpt in hun marketing- en e-commercestrategie. Aan de hand van hun ‘high five stappenplan’ brengen ze jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Online Distributeur

Online Distributeur is een e-commerce expert die jouw webshop kan koppelen met bol.com en je daarnaast kan helpen bij het succesvol worden in verkopen via bol.com – zodat je maximale omzet kunt realiseren.

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is digital commerce specialist en helpt met het oplossen van vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, techniek en marketing.

Plazatalk

Plazatalk is een online platform voor (startende) partners waar je stapsgewijs leert hoe je kunt verkopen via winkelplatformen als bol.com. Van elke les kun je de stappen direct uitvoeren. Vanaf ‘het juiste artikel vinden’ tot ‘succesvol verkopen en verdienen’!

Wunderman Commerce

Bij Wunderman Commerce werkt een grote groep specialisten op het gebied van verkopen op marktplaatsen, die je helpt bij het ontwikkelen van een gebalanceerde kanaalstrategie.

NEWCRAFT

NEWCRAFT helpt bedrijven om duurzame groei via bol.com te creëren en draagt kennis over middels on the job training en expertsessies op maat. Aan jou als partner van bol.com biedt NEWCRAFT gratis een scan aan van je huidige performance, inclusief vrijblijvend advies.

Dunion

Dunion Online Marketing heeft jarenlange ervaring in het plaatsen, beheren en optimaliseren van artikelen binnen bol.com – van zowel bestaande als nieuwe accounts. Ook zijn zij gespecialiseerd in het adverteren via ‘Sponsored Products’ binnen bol.com om zo nog meer omzet te genereren én te voldoen aan de kortetermijndoelstellingen.