Winkel tijdelijk sluiten

Wil je jouw verkoopaccount tijdelijk sluiten? Lees dan hier hoe je dit kan instellen in je verkoopaccount.

Via de winkelstatus vind je de optie je verkoopaccount tijdelijk te sluiten. Jouw aanbod wordt dan tijdelijke offline gehaald, waardoor klanten geen nieuwe bestellingen kunnen plaatsen. Je artikelen worden niet uit je verkoopaccount verwijderd en blijven zichtbaar in ‘Mijn aanbod’. Er gaat dus geen offer- of productinformatie verloren.

Ook wanneer je winkel gesloten is blijven de servicenormen en voorwaarden gelden. Klanten rekenen er namelijk nog steeds op dat hun vragen en retourverzoeken vlot worden afgehandeld. Zorg er daarom altijd voor dat dit dan nog steeds opgepakt wordt.