Verkoopaccount sluiten

Op deze pagina lees jij hoe je jouw verkoopaccount (tijdelijk) kunt sluiten.

Verkoopaccount tijdelijk sluiten

Via je winkelinstellingen > winkelstatus vind je de optie je verkoopaccount tijdelijk te sluiten. Jouw aanbod wordt dan tijdelijke offline gehaald, waardoor klanten geen nieuwe bestellingen kunnen plaatsen. Je artikelen worden niet uit je verkoopaccount verwijderd en blijven zichtbaar in ‘Mijn aanbod’. Er gaat dus geen offer- of productinformatie verloren.

Verkoopaccount permanent sluiten

Wil je stoppen met verkopen via bol.com? Neem dan contact op met Partnerservice en geef aan dat je je verkoopaccount wil sluiten.

Sluiting van het verkoopaccount door bol.com 

Het kan voorkomen dat je account gesloten wordt door bol.com. Waarom dit kan gebeuren en wat er dan precies gebeurt, lees je hier.  

Het verkoopaccount kan gesloten worden wanneer je je gedurende een lange periode niet houdt aan de servicenormen of aan de Gebruikersvoorwaarden Zakelijk Verkopen. Het overtreden van de gebruikersvoorwaarden kan leiden tot aftrek van beleidspunten, waarbij een puntentotaal van 0 voor sluiting van het verkoopaccount zorgt.  

Mijn verkoopaccount is gesloten, wat nu? 

Is je verkoopaccount vanwege bovengenoemde redenen gesloten? Dan heb je nog 6 weken toegang tot het account. Zo kun je onder andere nog je financiële gegevens downloaden, openstaande klantvragen afhandelen en retourmeldingen verwerken. Voor je lopende en geleverde bestellingen blijven de servicenormen en voorwaarden gelden. De vragen en retourverzoeken van jouw klanten kan je dan dus nog steeds vlot en adequaat afhandelen. 

Verkoop je artikelen via ‘Logistiek via bol.com’ die nog op voorraad liggen in het distributiecentrum? Dan heb je nog 3 weken de tijd om deze artikelen via Partnerservice naar jezelf te sturen. 

Heb je nog geen (lopende) bestellingen? Dan wordt het verkoopaccount direct gesloten. 

 

Heropening account of nieuw account

Wanneer je verkoopaccount gesloten is vanwege slechte prestaties of schending van het beleid, is het voor ten minste één jaar niet mogelijk om een nieuw verkoopaccount aan te maken door dezelfde persoonOok niet onder een andere bedrijfsnaam of met een ander assortiment.

Is je verkoopaccount gesloten vanwege frauduleuze activiteiten? Dan wordt het verkoopaccount voor onbepaalde tijd gesloten. Dit is veelal het geval wanneer het beleid doelbewust geschonden is. Het is dan helemaal niet meer mogelijk een nieuw verkoopaccount te openen, ook niet onder een ander bedrijf of met ander assortiment. Alle andere verkoopaccounts onder het KvK en/of met andere overeenkomende gegevens worden ook gesloten. 

 

 

Ook handig voor jou

Alle informatie op een rijtje

Inloggen verkoopaccount

Onder ‘inloggegevens’ wijzig je zowel het e-mailadres, waarmee je in je zakelijk verkoopaccount inlogt, als je wachtwoord.

Winkelstatus

Wil je de status van jouw winkel wijzigen? Lees dan hier hoe je dit kan instellen in je verkoopaccount.

Veilig omgaan met je verkoopaccount

Denk hierbij aan het gebruik van wachtwoorden, toegang van je medewerkers tot verschillende systemen en bijvoorbeeld klantgegevens.