Over het Partnerplatform

Samen met jou en ruim 20.000 andere partners vormen we hét winkelplatform van Nederland en België. Met het partnerplatform bundelen we onze kennis en krachten en helpen we elkaar.

Een platform voor ons allemaal

Samen willen we het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. En samen hebben we alle kennis en expertise in huis om dat te doen. Want alleen met jou en alle andere partners kunnen we onze 8 miljoen klanten een compleet assortiment bieden tegen scherpe prijzen. Zo kunnen we samen groeien en op hoog niveau meespelen in het snel veranderende e-commerce landschap.

Een centraal kanaal

Het Partnerplatform is bedoeld om kennis en expertise met elkaar uit te wisselen en de dialoog aan te gaan. Het is het centrale kanaal voor al onze partners, met content die inspireert, die aanspreekt en die jou helpt het beste uit je onderneming te halen. Met behulp van het Partnerplatform combineren we jouw expertise met die van ons, versterken we de samenwerking en vergroten we onze mogelijkheden.

Het nieuwe Partnerplatform

Het Partnerplatform is een vervolg en verbetering van wat voorheen de website Zakelijk Verkopen was. Naast de nieuwe uitstraling en meer gebruiksvriendelijkheid, introduceren we met het Partnerplatform ook een aantal nieuwe diensten. We werken samen met diverse externe specialisten die jou kunnen helpen om nog succesvoller te ondernemen via bol.com. Denk aan specialisten in tekst en fotografie, marketing, financiële dienstverlening en hulp bij automatisering.

Onze ambitie

De huidige vorm van het Partnerplatform is nog maar het begin. We blijven het verbeteren en verrijken met nieuwe content en ideeën. Want voor succesvolle samenwerking en volwaardig partnerschap is luisteren naar elkaar van groot belang. We hechten veel waarde aan jouw input. Dus heb je feedback, vragen, klachten of suggesties, dan horen we dat graag.

Ik ben nieuw

Leuk dat jij nu ook onze partner bent! In het menu ‘Verkopen’ aan de linkerkant, lees je onder ‘Mijn verkoopaccount’ hoe je jouw winkel bij bol.com kunt inrichten en bij ‘Aanbieden’ ontdek je hoe je je assortiment kunt gaan verkopen.

Jouw bronnen van informatie

Partnerplatform: Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondernemen via bol.com, in het menu ‘Verkopen’.
Je verkoopaccount: In je verkoopaccount vind je al je winkelgegevens. Ook krijg je er je bestellingen, retourmeldingen, facturen, prestaties, beoordelingen en inzichten.
Partnerservice: Bij vragen kun je onze specialisten bellen en mailen. Zij hebben alle kennis in huis om je te helpen bij het verkopen via bol.com.